Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ… Το Σαββατοκύριακο 8/9 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η σέντρα του πρωταθλήματος!!!

Τα πρωταθλήματα της Επίλεκτης και της Ανώτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου, μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Τετάρτης 22/08/2018 κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Σερρών.
Την Επίλεκτη κατηγορία για την νέα σεζόν θα την πλαισιώνουν  12 ομάδες, οι 6 πρώτοι θα πάνε σε  αγώνες  playoff για  βγει ο πρωταθλητής και από της θέσεις 7 έως 12 θα πάνε σε αγώνες playout  για το ποιοι θα πέσουν από την κατηγορία όπως και πέρυσι.
Ο δεύτερος στην κατάταξη της βαθμολογίας  δεν θα πληρώσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο συνδρομή μέλους στην ΕΠΣ Σερρών  ούτε συμμετοχή για το  πρωτάθλημα, ούτε για το κύπελλο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ανώτερη κατηγορία αλλάζει σημαντικά, θα υπάρχουν 2 όμιλοι των 11 ομάδων που θα πάνε σε ένα πρωτάθλημα με την ίδια διαδικασία της Επίλεκτης κατηγορίας όπου θα υπάρχουν στο τέλος αγώνες playoff και playout.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με την Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών διότι ο αριθμός των ομάδων που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, είναι πολύ μικρός. 
Νέες ομάδες που θα κατέβουν για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας είναι ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ με έδρα την Τερπνή, το Γεφυρούδι και η Ηράκλεια.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here