ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ…Ο Απόλλων Παραλιμνίου υποδέχεται την Θράκη Φερών!!!

Την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 17:00, ξεκινά η φετινή νέα διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Για την πρώτη φάση του θεσμού ο περσινός πρωταθλητής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και κυπελλούχος της ΕΠΣ Σερρών Απόλλων Παραλιμνίου θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο του Παραλιμνίου την κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου Θράκη Φερών που αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος(Πέρυσι τερμάτισε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τοπικού πρωταθλήματος).
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θέλησε να ενισχύσει την φετινή κυπελλούχο της ΕΠΣ Έβρου, πλήρωσε το σχετικό παράβολο των 500 Ευρώ στην ΕΠΟ, για την συμμετοχή της Θράκης` Φερών, στο νέο Κύπελλο Ελλάδος.
Ο αγώνας είναι νοκ-άουτ, δηλαδή σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι με τον νικητή να προκρίνεται στην επόμενη (Β’) φάση του θεσμού, όπου θα παίξουν και πάλι μεταξύ τους οι ερασιτεχνικές ομάδες.
Στην Γ΄ φάση (θα μπουν και οι ομάδες της Football League), ενώ η Δ΄ φάση, με τη συμμετοχή και των 16 ομάδων της Super League, θα γίνει σε ομίλους, όπως ίσχυε ως πέρυσι.
Σε αυτή την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2018-19, θα συμμετάσχουν ερασιτεχνικές ομάδες, και συγκεκριμένα οι κυπελλούχοι των τοπικών Ενώσεων (Ε.Π.Σ.), που χωρίστηκαν σε τέσσερις ζώνες με γεωγραφικά κριτήρια. Συνολικά 41 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή (από τις 53 που είχαν το δικαίωμα), με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ομοσπονδίας, Σταύρο Ψαρόπουλο, να επισημαίνει ότι από του χρόνου η συμμετοχή των κυπελλούχων ομάδων των Ενώσεων θα είναι υποχρεωτική.

Δώδεκα ομάδες φέτος δεν δήλωσαν συμμετοχή για διαφορετικούς λόγους

1.   ΕΠΣ Χαλκιδικής (ΠΟ Καλλικράτειας)
2.   ΕΠΣ Γρεβενών (Πυρσός Γρεβενών)
3.   ΕΠΣ Τρικάλων (Διγενής Νεοχωρίου)
4.   ΕΠΣ Ηπείρου (Θρίαμβος Σερβιανών)
5.   ΕΠΣ Κέρκυρας (ΟΦ Αγίας Μαρίνας)
6.   ΕΠΣ Ευρυτανίας (ΑΠΟΚ Βελούχι)
7.   ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Νέος Αμφίλοχος)
8.   ΕΠΣ Πειραιά (ΑΟ Καραβάς)
9.   ΕΠΣ Ηλείας (Αστέρας Αμαλιάδας)
10. ΕΠΣ Ζακύνθου (ΑΟ Τσιλιβή)
11. ΕΠΣ Λακωνίας (Ολυμπιακός Γυθείου)
12. ΕΠΣ Αρκαδίας (Παναρκαδικός)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here