Ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός… έστειλε επιστολή προς τον Χρήστο Καραθανάση!!!

Ο Ερασιτέχνης Πανσερραϊκός έστειλε επιστολή προς τον Χρήστο Καραθανάση 
σχετικά με τις εγγυήσεις που ζήτησε για τις ακαδημίες  του Πανσερραϊκού:

Προς κ. Καραθανάση Χρήστο

Παρά τα όσα αναληθή και προσβλητικά εναντίον μας αναφέρατε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, προέκυψε από αυτή ότι ουσιαστικά αποδέχεστε την πρότασή μας για την παραχώρηση των ακαδημιών αφού δημιουργηθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις.
Μετά από αυτό, αν και θα περιμέναμε επίσημα την πρότασή σας, σας καλούμε μέχρι την Παρασκευή 3/8/2018 και ώρα 18:30 να προσέλθετε στα γραφεία του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός προσκομίζοντας το πρωτότυπο της εγγυητικής προκειμένου να υπογράψουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό, επιλέγοντας μία από τις δύο προτάσεις: ή την καταβολή των 50.000€ σε εμάς με υπόδειξη των εγκαταστάσεων, προκειμένου να καταγγείλουμε τη σύμβαση άμεσα και να καταβάλλουμε το πιο πάνω ποσό ως ποινική ρήτρα προκειμένου να παραχωρηθούν άμεσα οι ακαδημίες σε εσάς ή να παραχωρηθούν σε εσάς οι ακαδημίες σε ένα έτος αφού δημιουργήσετε κατάλληλες εγκαταστάσεις και μας προσκομίσετε το πιο πάνω ποσό των 50.000€ για να το αποδώσουμε προκειμένου να προβούμε στην καταγγελία.
Δεσμευόμαστε ότι οι ακαδημίες θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της ΕΠ Σερρών.
Κατόπιν αυτού προς όφελος του Πανσερραϊκού δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο να αναλάβετε το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύσσωμο το Δ.Σ. θα στηρίξει την προσπάθεια σας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Β. Χατζημιχαηλίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here