Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου… Αρχή με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα και για την νέα σεζόν!!!

Τις ευχές της Εκκλησίας δέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/7) η ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου. Στο Δημοτικό Στάδιο Σιδηροκάστρου πριν από την καθιερωμένη προπόνηση, έγινε ο Αγιασμός για την νέα σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα και για την ερχόμενη χρονιά ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 30/7 στο Δημοτικό Στάδιο Σιδηροκάστρου η προετοιμασία της ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάκη Καρυπίδη ο οποίος βρίσκεται για 5η συνεχή χρονιά στο… τιμόνι της ομάδας μαζί με τον Γιάννη Τσεμπερίδη ξεκίνησαν την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Πολλά τα νέα πρόσωπα της ομάδας και έπεται και συνέχεια με ενίσχυση από ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.
Το βάπτισμα στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα πήραν και ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του συλλόγου.
Η ομάδας μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της στο Δημοτικό Στάδιο Σιδηροκάστρου και στα βοηθητικά γειτονικά γήπεδα όπου θα δουλέψει πιο εντατικά με διπλές προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here