Με επιστολή… προς τον Χρήστο Καραθανάση, απάντησε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός!!!

Με επιστολή που έστειλε  προς τον Χρήστο Καραθανάση και σε όλα τα Μ.Μ.Ε., απάντησε ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Αξιότιμοι κύριοι,
Σε απάντηση της επιστολής σας θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε τα ακόλουθα: Στην πρώτη συνάντησή μας παρουσία και του Δ.Σ. στις 19/7/18 όταν τέθηκε μεταξύ άλλων το θέμα των ακαδημιών, αφού σας παρείχαμε τις απαραίτητες εξηγήσεις, λάβατε την ομόφωνη απάντηση από το ΔΣ ότι για το θέμα αυτό υπάρχει συμφωνία την οποία επιθυμούμε να τηρήσουμε. Στη συνεδρίαση εκείνη δεν επιμείνατε το θέμα αυτό, ούτε μας το ξαναθέσατε όταν στείλαμε mail και σας ζητήσαμε να μας πείτε τους όρους σας για την ανάληψη του τμήματος. Από τότε παρήλθε αρκετό χρονικό διάστημα και θα μπορούσε να είχε ληφθεί απόφαση για τη συνέχιση ή όχι των μεταξύ μας συζητήσεων.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση θέσατε εκ νέου το θέμα αυτό. Οι ακαδημίες λειτουργούν σε συνεργασία με τον έφορο και προπονητές του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και την εποπτεία του Δ.Σ. (όπως όλα τα τμήματα) , παράγουν αθλητές προς όφελός του αντρικού τμήματος, το τμήμα δεν χρεώνεται με τη λειτουργία τους, προπονούν τα δεκάδες παιδιά, μελλοντικούς αθλητές μας σε άριστες εγκαταστάσεις, συντηρούν ομάδα υποδομών, υπάρχει μία καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με την ακαδημία Πήγασος , κατέχουν υψηλή θέση ποιότητας στο Ν. Σερρών αλλά και χαίρουν εκτίμησης από μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και εκτός. Επιπλέον οι ακαδημίες μας μπορούν να συμμετέχουν, και θα το κάνουν, σε όποιο πρωτάθλημα υποδομών (παιδικό, εφηβικό, ακαδημιών κ.α) της ΕΠΣ ή της ΕΠΟ της ζητηθεί.

Παρ όλα αυτά σεβόμενοι την επιθυμία σας , σας προτείνουμε τα εξής :

Για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν τίθεται θέμα αλλαγής η καταγγελίας της σύμβασης μεταξύ ΜΓΣ και Πήγασος .  Εφόσον μελλοντικά δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες , όσον αφορά το περιβάλλον και τις εγκαταστάσεις , θα επανεξεταστεί η παραχώρηση των ακαδημιών στο ανδρικό τμήμα.
Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο , οι ακαδημίες θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα που έχει προκηρυχθεί από την Ε.Π. Σερρών , όπως αποτελεί και προϋπόθεση για την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής .

Επίσης θα θέλαμε να συμπληρωθεί στο συμφωνητικό σε πόσο χρονικό διάστημα δεσμεύεστε ότι θα ανέβει η ομάδα στην επαγγελματική κατηγορία όπως στο σχέδιο που σας στείλαμε.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε αν αποδέχεστε την πρόταση μας , ώστε το αργότερο αύριο 31/7/2018 στις 11:00 να υπογραφεί συμφωνητικό .

Σέρρες 30/7/2018 
Για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκός 
Ο Πρόεδρος 
Β. Χατζημιχαηλίδης”

Share

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here