ΜΓΣ Πανσερραϊκός…Θετικά μηνύματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανσερραϊκού!!!

Ολοκληρώθηκε Θετικά η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός,  με τo Σερραίο επιχειρηματία Χρήστο Καραθανάση, που ενδιαφέρεται για να αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού. Ο ιδιοκτήτης της Royal Sugar έφτασε στα γραφεία του Ερασιτέχνη συνοδευόμενος από τον άλλοτε αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Ιορδάνη Καπλανίδη και από τον συνεργάτη του Μιχάλη Τσιότσιαλα, ενώ από την άλλη ήταν σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.
Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε καλό κλίμα και κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες.
Από την πλευρά της θέσης του Ερασιτέχνη ήταν να υπάρχει κάποια εγγυητική της τάξης των 200.000 ευρώ, που να διασφαλίζει την οικονομική κατάσταση του επιχειρηματία και για την οποία ο ίδιος σημείωσε πως μπορεί να την δώσει ακόμη και… αύριο από την Συνεταιριστική τράπεζα, ενώ από την δική του πλευρά ο ίδιος θέλησε να διασφαλίσει την συνεργασία υπό τις προϋποθέσεις που είχε θέσει. Να μην βρεθεί δηλαδή ξαφνικά κάποιος άλλος που θα διεκδικήσει τα ηνία της ομάδας.
Μάλιστα κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Χρήστος Καραθανάσης αναφέρθηκε στο όραμα του για την δημιουργία του προπονητικού κέντρου, ενώ ανέφερε πως δεν είναι στόχος η άμεση επάνοδος της ομάδας αυτή τη σεζόν, αλλά το να τεθούν οι βάσεις για να πατήσει η ομάδα στερεά και είναι διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει την ομάδα με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ,μαζί με το προπονητικό κέντρο.
Πριν την συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Χατζημιχαηλίδης μας δήλωσε ότι «Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα βρούμε λύση για το καλό του Πανσερραϊκού».

Το «CHE GUEVARA CLUB» του Πανσερραϊκού, με ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση της διοίκησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκόςμε τον κ. Καραθανάση και τους δύο δικηγόρους του. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Πανσερραϊκού και βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here