Ελπίδα Προβατά… για 3η χρονιά με Μάνο και Κώστα Γουραλέ!!!

Η Ελπίδα Προβατά ανακοινώνει τους αδελφούς Γουραλέ. Ο Μάνος Γουραλές και Κώστας Γουραλές, θα φορούν την φανέλα της ομάδας μας για 3η συνεχή χρονιά. Η ομάδα θα εκδώσει  και κάρτες ενίσχυσης, περιμένοντας την βοήθεια του κόσμου στην προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Ανώτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελπίδα Προβατά είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι αδερφοί Γουραλε ,Μάνος Γουραλές και Κώστας Γουραλές,θα φορούν την φανέλα της ομάδας μας για 3η συνεχή χρονιά αφου αυτή ήταν και η επιθυμία και των 2 παικτών αλλά και της διοίκησης που πρωταρχικός της στόχος είναι να μείνει ο ίδιος κορμός και έπειτα να γίνουν κάποιες προσθήκες παικτών.
Περαν της ποδοσφαιρικης τους αξίας, πλέον τους νιώθουμε σαν δικά μας παιδιά και θα συμβάλουν και φέτος στην προσπάθεια της ομαδας για την διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδας.
Η λειτουργία της κάθε ομάδας,πέραν των άλλων δυστυχώς απαιτει αρκετά χρήματα,έτσι θα εκδοθούν κάρτες ενίσχυσης για την οικονομικη ενίσχυση της ομάδος για όσους θέλουν να βοηθήσουν αυτη την προσπάθεια που κάνουμε.
Η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική είτε οικονομική είτε υλική αφού γενικότερα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και μετά βίας πολλές ομάδες (όσες έμειναν…) δηλώνουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here