ΑΕ Χρυσού… οι δύο πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές!!!

Με τη φανέλα της ΑΕ Χρυσού θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Κώστας Δίγκας (φορ) από τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου και Κώστας Μαργαρίτης (τερματοφύλακας) από την Κ-20 της Δόξας Δράμας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Οι δύο πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές της ομάδας μας είναι γεγονός!
Με τη φανέλα της ΑΕΧ θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Κώστας Δίγκας και Κώστας Μαργαρίτης, ενισχύοντάς μας στις θέσεις των επιθετικών και του τερματοφύλακα αντίστοιχα. Ο πρώτος αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος έχει μάλιστα και καταγωγή από το χωριό μας, αγωνίστηκε στις ομάδες Κ20 του Πανσερραϊκού και της Δόξα Δράμας. Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάνω απ’ όλα υγιείς, ελπίζουμε να ανταποκριθούν στις υψηλές μας προσδοκίες και γιατί όχι, να στεριώσουν εδώ και να γίνουν κομμάτι της ομάδας μας για αρκετά χρόνια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους Κυριάκο Μπογιατζή, Σάκη Δίνγκα και Δημήτρη Ζέττα, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας μας. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην πετυχημένη σεζόν που είχαμε πέρυσι και οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά. Καλή τύχη παιδιά και εις το επανιδείν!
Σειρά αύριο παίρνουν οι ανακοινώσεις των ανανεώσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here