Δημήτρης Καστανιώτης… αυτός είναι ο νέος γκολκίπερ της Δόξας Κάτω Καμήλας!!!

Οι άνθρωποι της διοίκησης της Κάτω Καμήλας ψάχναν εδώ και καιρό για έναν ικανό τερματοφύλακα, που θα βοηθήσει την ομάδα τους να δυναμώσει περισσότερο και να πετύχει τους στόχους.
Τελικά, φαίνεται πως κατέληξαν σε έναν έμπειρο γκολκίπερ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καστανιώτη, που  θα προβάρει στο στήθος του το σήμα του «μαυραετού».
Ο 29χρονος πορτιέρο(Γεν.10/03/1989) τις πρώτες του σπουδαίες αποκρούσεις-εκτινάξεις  τις έκανε στους Επτάμυλους Σερρών και στη συνέχεια πήγε για δύο χρονιές στο Χρυσό(1η χρονιά ΕΠΣΣ, 2η χρονιά άνοδο το Χρυσό στην  Δ’ Εθνική), Πανσερραϊκό στην Κ-20 , χωρίς όμως να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και να πάρει ευκαιρίες συμμετοχής (ο Πανσερραϊκός ήταν Α’ Εθνική).Αργότερα μετακόμισε για 2 χρονιές στον Εθνικό Γαζώρου(1η χρονιά Δ’ Εθνική, 2η χρονιά ανέβηκε κατηγορία Γ’ Εθνική), από το Γάζωρο πήγε στη Νέα Ζίχνη(ένα χρόνο Δ’ Εθνική), πήρε την ελευθέρας του και μεταπήδησε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου για τρία χρόνια(1η χρονιά Β’ τοπικό, 2η και 3η χρονιά Α΄τοπικό). Αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό(Β’ Εθνική – περίμενε 14 ολόκληρα χρόνια  για να παίξει με την ιστορική ομάδα του Πανσερραϊκού).
Οι δύο τελευταίες χρονιές τον βρήκαν να αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελπίδας Σκουτάρεως(1η χρονιά τοπικό ΕΠΣΣ,η Ελπίδα Σκουτάρεως πάει  στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών με αντίπαλο την ομάδα του Κερατσινίου.Εκεί ο ο Δημήτρης Καστανιώτης απέκρουσε και τα τρία πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στη Γ’ Εθνική, 2η χρονιά             Γ’ Εθνική).
Ο λόγος είναι ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας μαγνήτισε το βλέμμα του Γιώργου Παπαδόπουλου(magic), που ζήτησε από την διοίκηση να γίνουν κινήσεις για να φορέσει ο Δημήτρης Καστανιώτης τη φανέλα της Δόξας Κάτω Καμήλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here