Ηρακλής Αμμουδιάς… παρουσίασε τη νέα εμφάνιση και το νέο Δ.Σ. της ομάδας!!!

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς αποκαλύπτει, τη νέα εμφάνιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 αλλά και την νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ομάδας.

Αυτή είναι η νέα φανέλα της ομάδας μας για την φετινή χρονιά….
Η νέα φανέλα έχει το μπλε της θάλασσας να ανταλλάσεται με το γαλάζιο του ουρανού και να σχηματίζει ολόκληρη την Ελληνική σημαία,ενώ ο σταυρός σύμβολο περιφανιας και κληρονομιάς της Ελλάδας κοσμεί μια μοναδική σε σχεδιασμό φανέλα.
Χρησιμοποιωντας δύο αποχρώσεις του μπλε ή φανέλα απεικονίζει την Ελληνική σημαία με το σταυρό της σημαίας στο δεξί στήθος.
Η νέα φανέλα θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.

Μετά την σημερινή συνάντηση που είχαν τα μέλη της διοίκησης του Ηρακλή Αμμουδιας έγινε η κατανομή των αξιωμάτων με αλλαγή στην θέση του προέδρου και με 6 νέα μέλη στην διοίκηση.

Πρόεδρος: Γιαννακόπουλος Νίκος
Αντιπρόεδρος: Μαριγκος Χρήστος
Γενικός γραμματέας:Γκαλιος Αλέκος
Γενικός αρχηγός: Χατζηιωαννίδης Γιάννης
Ταμίας:Τηλιωκης Γιώργος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων:Τόλιος Κώστας
Έφορος: Παράσχος Ρουλης
Υπεύθυνος επικοινωνίας και ενημέρωσης: Μουδιος Μάκης
Μέλη: Καραφύλλης Άγγελος
Ευαγγελίδης Τόλης
Μυρωνίδης Πέτρος

Έχουμε επιστροφές παλιών και έμπειρων ανθρώπων στην διοίκηση όπως ο Χρήστος Μαριγκος και ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης,όπως και 2 νέων μελών με επιφανή οικονομική άνεση που αναμένεται να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα σε αυτό το τομέα τον Άγγελο Καραφύλλη και τον Τόλη Ευαγγελίδη.
Η νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει με όρεξη και διάθεση για να οδηγήσει τον Ηρακλή Αμμουδιας στην επιλεκτική κατηγορία.
Σκοπός της διοίκησης είναι η ομάδα να παίξει όμορφο ελκυστικό ποδόσφαιρο και να κάνει τον απαιτητικό φίλαθλο κόσμο του χωριού μας να αγαπήσει ακόμα πιο πολύ την ομάδα που τόσα χρόνια μας κάνει υπερήφανους.
Από σήμερα κιόλας έχει ξεκινήσει είδη ο προγραμματισμός της φετινής χρονιάς με την διοίκηση όπως σας είχαμε ανακοινώσει να έχει έρθει σε συμφωνία με τον πετυχημένο προπονητή της περσινής χρονιάς Βαγγέλη Τουσκα,εκτός από τον προπονητή έχουμε ανανεώσεις παικτών με όλο το βασικό κορμό να παραμένει στην ομάδα,με τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Σιδηρόπουλο,Ηλία Γκαλιο,Κώστα Μητκωνη,Νίκο Γκαλιο, Γιώργο Αμανατίδη,Νίκο Βαλτσιανη,Ηλία Βέλλιο, Θοδωρή Μπαμπούρη, Δημήτρης Χρυσοπλαριδη,Δημήτρη Αλμπανακη,Πέτρο Δουλγερη, Βασίλη, Πρόδρομο και Θανάση Πλατναρη,Νίκο Παπαδημητρίου,να παραμένουν κ φέτος παίκτες της ομάδας μας,φυσικά η διοίκηση κάνει κινήσεις να παραμείνουν όλοι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ και να κάνει όσες μεταγραφές χρειαστεί για να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει,μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές που θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση.
Από σήμερα κυκλοφορούν και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς με το κόστος να ανέρχεται στα 40 ευρώ όπως σε κυκλοφορία τέθηκε από σήμερα και η κάρτα μέλος του συλλόγου στα 10 ευρώ.
Η ομάδα μας από φέτος πρωτοπορεί και σήμερα θα γίνει μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας η παρουσίαση της νέας φανέλας που από την πρώτη ματιά δείχνει να κλέβει τις εντυπώσεις και να γίνεται ανάρπαστη μιας και θα μπορεί όποιος θέλει να παραγγείλει μια παρόμοια στους ανθρώπους της διοίκησης και να την κάνει δική του….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here