Ο Αλέξης Παπαδόπουλος (Ηρακλής Χειμάρρου)… στο πρόγραμμα «Training the Future» της ΕΠΟ!!!

Η οργανωμένη και συστηματική δουλειά που γίνεται ιδίως τα τελευταία χρόνια στο χώρο των τμημάτων υποδομής της ΕΠΣ Σερρών και συγκεκριμένα της Μικτής ομάδας  παίδων σε συνεργασία πάντα με τα σωματεία και με με τον συντονισμό της ομοσπονδίας αρχίζει να αποδίδει καρπούς.
Ο ποδοσφαιριστής και ένας από τους αρχηγούς της μικτής ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Σερρών, Αλέξιος Παπαδόπουλος(Ηρακλής Χειμάρου), κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή στην προεπιλογή της Θεσσαλονίκης για να λάβει μέρος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Training the Future».
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΣ Σερρών
Ότι στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από την UEFA αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Training the Future», καλείται ο ποδοσφαιριστής  Αλέξιος Παπαδόπουλος(Ηρακλής Χειμάρρου),να πάρει μέρος στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14, που θα γίνουν στο Καρπενήσι από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου. Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Montana (συγκέντρωση 25 Ιουνίου, ώρα 20:00) ενώ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι αναχωρήσεις των ποδοσφαιριστών με λεωφορεία από την Αθήνα (Πάρκο Γουδή) και τη Θεσσαλονίκη (Ολυμπιακό Μουσείο) για τις 25 Ιουνίου και ώρα 15:00.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της ΕΠΣ Σερρών και συγκεκριμένα της Μικτής ομάδας  παίδων  ξεχωρίζουν με το ταλέντο και τις επιδόσεις τους στις διοργανώσεις που συμμετέχουν, εκεί τα έμπειρα μάτια των Ομοσπονδιακών προπονητών ξεχωρίζουν τους καλύτερους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here