Γιάννης Φάκης… από τις ακαδημίες του “Sport Village”- ΠΟΣ 2000, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ΞΑΝΘΗ!!!

Οι ακαδημίες του «Sport Village» – ΠΟΣ 2000  ανέδειξαν πάλι ένα μεγάλο ταλέντο, τον Γιάννη Φάκη, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε..

Ο 17χρονος επιθετικός (γεν. 2001) αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Ακαδημία «Sport Village». Ήδη έχει κάνει εντυπωσιακές επιδόσεις.
Πρόπερσι είχε πετύχει 17 γκολ, στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών, με την φανέλα του ΠΟΣ 2000, ενώ είχε σημειώσει άλλα 15 τέρματα –σε μόλις 11 συμμετοχές- με την μεικτή ΕΠΣ Σερρών, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Φέτος, αγωνίστηκε με την Εθνική Παίδων (U-17) στην ενδιάμεση φάση (Elite Round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018(1 γκολ με την Σκωτία).
Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες,σκόραρε με την Εφηβική ομάδα της Ξάνθης, συνολικά 24 φορές σε 23 συμμετοχές (!) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ σημείωσε και 2 γκολ με την Κ-20 σε μία συμμετοχή, δείχνοντας την κλάση και τις ικανότητές του στο σκοράρισμα.Ο Γιάννης Φάκης  έγινε από το Σάββατο το πρωί επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ :

«Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Φάκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here