Απόστολος Χαραλαμπίδης …Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε!!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε μέσα στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στη συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας ότι ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε ίσως να είχε πάρει κάτι καλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές του, δεν ήταν τόσο φλύαροι μπροστά. 

Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ταυτόχρονα και οι δύο ήθελαν να πάρουν τη νίκη. Το ματς δεν ήταν ποιοτικό, γιατί το γήπεδο δεν βοήθησε να στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Ήταν επόμενο ότι ο αγώνας θα πήγαινε στη μονομαχία, στη δύναμη. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Σε μια ανύποπτη φάση, σε μια κόντρα επίθεση, εκεί που δεν το περιμέναμε, δεχτήκαμε ένα γκολ.

Από εκείνο το σημείο και μετά κυριαρχήσαμε, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Για ένα ακόμα παιχνίδι ήμασταν πολύ φλύαροι μπροστά. Ανικανότητα να το πω; Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά και να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά όταν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα… Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, πρέπει να σκεφτούμε, δεν ξέρω τι θα γίνει. Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα. Θα δείξει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα:

«Να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Σε ένα παιχνίδι οριακό μετά την αφαίρεση των βαθμών, έπαιξαν όπως έπρεπε, έκαναν κατάθεση ψυχής και το πήραν. Στα αποδυτήρια τους είπα: “Αυτό το παιχνίδι είναι δικό σας”. Ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε. Τα λάθη άλλων εμείς δεν θα τα πληρώσουμε. Η Αναγέννηση θα μπορούσε να έχει σωθεί όπως έλεγα τόσο καιρό, όμως ταλαιπωρείται και είναι κρίμα. Αυτό που τραβάνε οι ποδοσφαιριστές κι εγώ με όλο το επιτελείο οδηγούν την Αναγέννηση στην καταστροφή.
Επειδή έχει πολύ αγνό κόσμο, είναι ορισμένες στιγμές που θέλουμε να μιλήσουμε. Στη Λάρισα ήρθε κάποιος και με έβριζε, το ίδιο στη Σπάρτη. Αυτοί ήταν καθοδηγούμενοι. Εγώ δεν τους καταλαβαίνω. Με ενδιαφέρει μόνο η Αναγέννηση. Ήρθα με στόχο να την κρατήσω, να εξυγιανθεί και να έχει μέλλον. Τα παιδιά ανταποκρίνονται. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Ο εύκολος τρόπος είναι η φυγή. Εδώ είμαι, όπως και τα παιδιά. Τώρα πρέπει να ανταποκριθούν και όλοι οι άλλοι, γιατί εμείς θέλουμε να είναι ενωμένη η ομάδα.
Είμαι 40 χρόνια στον χώρο. Το λέω και επαναλαμβάνω. Αν θέλει η Καρδίτσα να έχει μια ομάδα δυνατή με στόχους, πρέπει να είναι ενωμένη. Ό,τι προσωπικά έχουν να τα βγάλουν αλλού, όχι στην Αναγέννηση. Να στηρίξουν τα παιδιά. Ξέρουμε τα προβλήματα και τις οικονομικές δυνατότητες. Εμείς περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου.
Η Αναγέννηση ανήκει στον κόσμο και αυτός πρέπει να στηρίξει όλους αυτούς που εμπλέκονται στην ομάδα για να προχωρήσει και να μείνει στην κατηγορία. Δεν ξέρω τι θα γίνει 30 του μηνός, αν αφαιρεθούν πάλι βαθμοί. Είναι κρίμα η προσπάθεια και ο αγώνας που κάνουν τα παιδιά».

Ο αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιώργος Μπιτέλης στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη (1-0) της ΑΣΑ επί του Πανσερραϊκού έδωσε συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για τον αγώνα που έκανε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές από τη μεριά τους θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, παρά τα πολλά προβλήματα.
Επίσης, σημείωσε πως στα αποδυτήρια βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βασίλης Μπούρμπος, λέγοντας στους παίκτες πως θα πάρουν κάποια χρήματα.
Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο και τόνισε πως όλοι θα κάνουν ότι μπορούν για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here