Πανσερραϊκός… θα μπορούσε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας!!!

Δεν τα κατάφεραν να πάρουν τον ένα βαθμό της ισοπαλίας οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη, ενώ ήταν καλύτεροι καθόλη την διάρκεια του αγώνα.Το μοναδικό τέρμα που δέχθηκαν ήταν στο 54′ με τον Παπαευθυμίου, με το οποίο οι Καρδιτσιώτες άνοιξαν το σκορ και πήραν τη νίκη με 1-0.
Μέτριο ποιοτικά το 25λεπτο,με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν  φάσεις, χωρίς να τα καταφέρνουν, αλλά με τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται κυρίως  με αντεπιθέσεις, που σε ορισμένες περιπτώσεις να γίνεται επικίνδυνος. Ειδικά,στο  27 λεπτό ο Παπουτσογιαννόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Γκέκα να αποκρούει. Στην επαναφορά ο Δούμτσος με γυριστό έστειλε την μπάλα ψηλά, άουτ.
Στο 54′ πάσα του Μπιτέλη στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Παπαευθυμίου, που “κρέμασε” τον Πολίτη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους Καρδιτσιώτες.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 70′, όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Κάκκο, ο Ενομό από την μικρή περιοχή πλάσαρε, άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 74′ ο Πανσερραϊκός, που θα μπορούσε να έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η προσπάθεια του Παπουτσογιαννόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90′ ο Γκέκας πρόλαβε τον Παπουτσογιαννόπουλο, λίγο πριν εκείνος πλασάρει από πλεονεκτική θέση.
Μετά την ήττα ο Πανσερραϊκός βλέπει την υπόθεση – παραμονή στη Football League να δυσκολεύει.
Διαιτητής ήταν ο Ιωάννης Μπλούνας του συνδέσμου Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου, ΕΠΣ Ημαθίας και Απόστολο Καρακώστα, ΕΠΣ Λάρισας, με τέταρτο διαιτητή τον Γεώργιο Βρέσκα από την ΕΠΣ Πιερίας.
Κίτρινες: 41′ Πλαβούκος – 10′ Ρούσσος, 41′ Παπουτσογιαννόπουλος, 85′ Κρητικός, 88′ Στέβιτς
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος (88′ Μπούσδρας), Ρουσσάκης, Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (90’+3’ Ντάγκρας), Σταματάκης, Κονέ, Βατουσιάδης, Παπαευθυμίου (72′ Λεφίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης):Πολίτης, Τσελεπίδης (80′ Στέβιτς), Τσαμούρης, Ποζατζίδης (66′ Κάκκο), Αναστασόπουλος, Ρούσσος, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Πόζογλου (55′ Ενομό), Δούμτσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here