Απόστολος Χαραλαμπίδης… είναι βαριά η φανέλα και το σήμα του Πανσερραϊκού!!!

Η νίκη ήταν το ζητούμενο για την ομάδα του Πανσερραϊκού  κόντρα στην Σπάρτη.
Ο τεχνικός της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης  έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του και το κλειδί για τη νίκη ήταν η θέληση που είχαν στο παιχνίδι με την Σπάρτη , ενώ επισήμανε  ότι  δεν του αξίζει του Πανσερραϊκού να βρίσκεται εδώ πέρα και ότι είναι βαριά η φανέλα και το σήμα της ομάδας.

 Ο τεχνικός  του Πανσερραϊκού Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε:

«Ήταν ένα καθοριστικό ματς, μετά από έξι βαθμούς άνευ αγώνος. Είναι πολύ καθοριστικά τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για την σωτηρία της ομάδας.
Ξεκινώντας με την Σπάρτη είχαμε αρκετές ημέρες για δουλειά, δίκαια κερδίσαμε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά, έβγαλαν πολλά πράγματα στο γήπεδο και το σκορ μας αδικεί. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν πιεσμένοι πολύ, θέλαμε το παιχνίδι αυτό πολύ και μετά από καιρό περάσαμε τη ζώνη του υποβιβασμού.
Αξίζουν πολλά αυτά τα παιδιά και εύχομαι κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα να λυθούν ώστε να πάρουν δύναμη, να συνεχίσουμε και να σώσουμε την ομάδα γιατί δεν του αξίζει του Πανσερραϊκού να βρίσκεται εδώ πέρα, είναι βαριά η φανέλα και το σήμα.
Τα παιχνίδια αρχίσουν να λιγοστεύουν και ειδικά εδώ μέσα δεν έχουμε περιθώριο απώλειας. Πρέπει να κάνουμε το 6×6 για να σωθούμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Σπάρτης Μάρκου Στεφανίδη:      

«Βρεθήκαμε το ίδιο έργο θεατές και στο 7′ κυνηγούσαμε ένα σε βάρος μας σκορ 2-0. Δυστυχώς, όμως πολλοί καλοί παίκτες μας βρέθηκαν σε κακή μέρα, ενώ και ο διαιτητής σφύριζε αλλοπρόσαλλα. Δεν μας έδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Η ομάδα είναι άρρωστη και επηρεασμένοι από άλλα προβλήματα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να αποπροσανατολίζονται. Παραταχθήκαμε χωρίς προπόνηση και προερχόμενοι από κοπιαστικό ταξίδι. Μόνος του ο πρόεδρος προσπαθεί χωρίς υποστήριξη, με αποτέλεσμα το βάρος να είναι δυσβάσταχτο. Πρέπει να λυθούν πολλά θέματα. Χρειάζεται από όλους στήριξη και σκληρή καθημερινή δουλειά. Πρέπει να μας βοηθήσει ο κόσμος. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας, αν και τον έχουμε πικράνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here