Απόλλων Παραλιμνίου… Ο Πρωταθλητής μαθαίνει σήμερα για το πρόγραμμα των αγώνων των playoff !!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου  κέρδισε το 47ο κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών, αλλά και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Football League. Εκεί θα αντιμετωπίσει τους Ηρακλή, Βόλο NFC και Τηλυκράτη Λευκάδας. Οι δυο πρώτοι του ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για την άνοδο στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.
Σε αποφάσεις, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου προχώρησε η ΕΠΟ. Σύμφωνα με αυτές, οι αναμετρήσεις αρχίζουν την Κυριακή 22 Απριλίου και οι έξι αγωνιστικές θα διεξαχθούν ανά Κυριακή (χωρίς εμβόλιμες αγωνιστικές), με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Μαΐου.
Η κλήρωση για τα μπαράζ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου.
Με κανονικούς ρυθμούς προπονείται, τελευταία στροφή πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα του Παραλιμνίου. Δοκιμάζεται στην έδρα του Διδυμότειχου, την Κυριακή 1 Απριλίου, σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και χωρίς τον  Δημήτρη Γαϊδαρτζή, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί ενόψει των αγώνων μπαράζ.  Με τράβηγμα στους προσαγωγούς ταλαιπωρείται ο Λαβιδάς, ο οποίος χτύπησε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών και είναι πολύ πιθανό να μην χρησιμοποιηθεί από τον τεχνικό της ομάδος Παύλο Δημητρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here