Πανσερραϊκός… πολλά νεύρα και κακή εμφάνιση!!!

Τα «λιοντάρια» δεν κατάφεραν ξανά να πάρουν το πρώτο τους διπλό και διατηρήθηκαν στην δέκατη ένατη θέση της Football League και συνεχίζουν να δίνουν τη «μάχη» τους  από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 78ο λεπτό, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Παπουτσογιαννόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 3ο λεπτό είχε μεγάλη φάση να προηγηθεί ο Καραϊσκάκης, όταν ο Μακρίδης από το ύψος της περιοχής επιχείρησε ωραίο πλασέ, όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρίστιτς. 5ο λεπτό και ο Μπεκατώρο, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Ρίστιτς σε εντυπωσιακή επέμβαση.
18ο λεπτό, ο Αναστασόπουλος  σουτάρει από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα  περνάει πολύ ψηλά, άουτ.
Στο 20ο λεπτό, ο Ρούσσος, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, σημάδεψε τη ρίζα της δεξιάς δοκού του Μέλκα.
Στο 34ο λεπτό, ο Ψιάνος, με κεφαλιά προς τα πίσω, έδωσε στον  Λουκίνας  και με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ανέβασε την απόδοση του και στο 49ο λεπτό ο Αναστασόπουλος είχε ένα σουτ έξω από την περιοχή, που μπλόκαρε εύκολα ο Μέλκας.
Στο 65ο λεπτό, μετά από  εξαιρετική κούρσα του Κάκκο και σπάσιμο της μπάλας, ο Κρητικός πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Σε αντεπίθεση της ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Μπεκατώρος, στο 68ο λεπτό έκανε εξαιρετική σέντρα, και ο Λουκίνας  με προβολή κάνει το 2-0.
Στο 73ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μακρίδη, ο Μακρής νίκησε τους πάντες στον αέρα, και με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο Πανσερραϊκός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο 78ο λεπτό ο  Παπουτσογιαννόπουλος  κλώτσησε την μπάλα με δύναμη στα σύρματα, ενώ είχε κίτρινη κάρτα, πήρε την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη κάρτα) .
84ο λεπτό, ο Γκούρτσας πλησίασε στο γκολ, όμως δεν κατάφερε να μειώσει, καθώς η κεφαλιά του έφυγε άουτ.

Κίτρινές: 25’ Μακρής, 37’ Μέλκας, 83’ Δημητριάδης – 37’ Πολίτης, 37’ Κάκκο, 57’ Ορφανίδης, 61’, 78’ Παπουτσογιαννόπουλος, 83’ Ρίστιτς, 86’ Αναστασόπουλος, 88’ Γκούρτσας

Κόκκινες: 78’Παπουτσογιαννόπουλος

Διαιτητής: Νικόλαος Πουλημάς ΕΠΣ Κέρκυρας
Βοηθοί:Τριανταφύλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και Φραγκούλης της ΕΠΣ Πρέβεζας, τέταρτος Μακρυπόδης  ΕΠΣ Αχαίας.

ΑΕ Καραϊσκάκης : Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής (81’ Δημητριάδης), Κυριάκης (85’ Ευαγγέλου), Χούσος, Λουκίνας, Ψιάνος (68’ Κόλλινς), Μακρίδης.
Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης (72’ Ενόμο), Σιάκκας (54’ Χατζητερζόγλου), Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Κρητικός, Δούμτσιος (46’ Πόζογλου), Γκούρτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here