Πανσερραϊκή… Α΄ Εθνική!με το «μάτι» του Serres Mega Sport!!!

Σε μια όμορφη γιορτή,στο Γήπεδο του Ψυχικού τα κορίτσια της Πανσερραϊκής
γιόρτασαν την επιστροφή τους στην Α΄ Εθνική μετά από 4 χρόνια και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Το φετινό ταξίδι ήταν υπέροχο για την ομάδα του Γεώργιου Κομσή , που έδειξε σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος  και πήρε πανάξια την άνοδο στην Α’Εθνική Κατηγορία.

Την  απονομή του κυπέλου στα κορίτσια της Πανσερραϊκής έκανε o πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δράμας και πρόεδρος της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών της ΕΠΟ Γιώργος Χατζησαρόγλου.Η βράβευση των μεταλλίων έγινε από τον  Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης  Ιωάννης  Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Σερρών Στέλιος Μετσιμενίδης,ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών Αλέξανδρος Καδέμογλου, το μέλος της Ε.Π.Σ. Σερρών Νικόλαος  Μούκος, ο μεγάλος στυλοβάτης αυτής της ομάδας Μιχάλης Πουλικίδης και πλήθος κόσμου. Η ομάδα της Πανσερραϊκής ιδρύθηκε το 2003 και η αρχική ονομασία της ήταν « Πόντιοι Σερρών» και στην συνέχεια μετονομάστηκε σε « Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here