Αποτελέσματα εκλογών.. Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών!!!

Εκλογές του Συνδέσμου των Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018, στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου (Θεσσαλονίκης & Καβάφη γωνία 3-4), αφού προηγήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση. Με ενιαίο ψηφοδέλτιο, οι υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν είναι 9 όσες είναι και οι θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. μετά και την τελική καταμέτρηση των ψήφων του εκλογικού σώματος από την εφορευτική επιτροπή (από σύνολο 93 ψηφοδελτίων, βρέθηκαν 92 έγκυρα ψηφοδέλτια και 1 άκυρο) είναι τα παρακάτω:
Φωτιάδης Γεώργιος………….55 ψήφοι
Βαφειάδης Συμεών…………..53 ψήφοι
Κεφαλάς Κων/νος…………….53ψήφοι
Κελλίδης Ευάγγελος………..53 ψήφοι
Παλάζης Κυριάκος……………52 ψήφοι
Καδέμογλου Αλέξανδρος..50 ψήφοι
Ιωαννίδης Χρήστος………….48 ψήφοι
Τσεσμετζής Συμεών………….40 ψήφοι
Σάββας Ιωάννης……………….38 ψήφοι

Οι παραπάνω 9 εκλεγμένοι σύμβουλοι θα αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Σερρών και θα συνέλθουν σε σώμα τις προσεχείς ημέρες, ώστε να προβούν σε κατανομή των αξιωμάτων.

Σε περίπτωση κολλήματος ή αποχώρησης εκλεγμένου μέλους υπάρχουν δύο αναπληρωματικοί:
Πλακανδάρας Γεώργιος 
Τσούλκας Ηλίας 

Επίσης, αναφορικά με την απόφαση του απελθόντος Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Σερρών για ποινή διαγραφής από τα μητρώα του Σ.ΔΠ.Σ του διαιτητή Κυριακίδη Δημήτριου, διεξήχθη παράλληλα με τις εκλογές, ψηφοφορία όπου μετά την καταμέτρηση των ψήφων του εκλογικού σώματος από την εφορευτική επιτροπή, ο διαιτητής Κυριακίδης Δημήτριος παραμένει μέλος του Σ.Δ.Π.Σ. με ψήφους 52 ΟΧΙ, 35 ΝΑΙ και 6 ΛΕΥΚΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here