Football League.. οι Κρητικοί επικράτησαν 2-0 επί του Πανσερραϊκού!!!

Ο ΟΦΗ επεβλήθη με 2-0 στην έδρα του επί του Πανσερραϊκού με σκορ με 2-0.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Πανσερραϊκού, με εκπρόσωπο τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γενικό αρχηγό Νίκο Αβραμάκη, κατέθεσαν λουλούδια για τον πρόσφατο χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ, στην θέση που καθόταν.
Ο ΟΦΗ μπόρεσε να σκοράρει  με την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 8′, όταν ο Βουό εκμεταλλεύτηκε την ασυννενοησία στην άμυνα του Πανσερραϊκού και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού παίζοντας απελευθερωμένα, αφού δεν είχαν να χάσουν τίποτα, έπαιξαν ανοικτά, δεν κλείστηκαν στην άμυνα τους και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον ΟΦΗ να σκοράρει στο πρώτο λεπτό της επανάληψης. Βουό και Ντίνας άλλαξαν υπέροχα την μπάλα, με τον δεύτερο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ ,2-0 για τον ΟΦΗ. Δύο λεπτά αργότερα, απίστευτη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, με τον Σιάκκα εξ’ επαφής να χάνει μοναδική ευκαιρία σε κενή εστία, το σουτ άουτ. Άλλη μια ευκαιρία στο 52ο λεπτό με τον Ν’ Νομό να δίνει για τον Κρητικό και αυτός να σουτάρει δίπλα από τα δοκάρια άουτ. Στο 56ο λεπτό σουτ του Κουτσιανικούλη, άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πάλι για ένα 25λεπτο. Φάουλ απευθείας του Πουτουρίδη πάνω από τα δοκάρια.  Τελικό αποτέλεσμα  ΟΦΗ – Πανσερραϊκός  2-0  στο «Θ. Βαρδινογιάννης»

ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Βουό  με πλασέ, 46′ Ντίνας με σουτ
Κίτρινες: Παπαστεριανός, Μαχαίρας

ΟΦΗ: (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μαχαίρας (77′ Βαφέας), Παπαστεριανός, Ντίνας (65′ Πουρτουλίδης), Μάνος, Κουτσιανικούλης (81′ Κοέλιο), Μάνος και Βουό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ορφανίδης (76′ Ναζίμ), Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος (84′ Καπτέλι), Ρούσσος, Κάκο, Δούμτσιος, Κρητικός και Ενόμο (56′ Χατζητερζόγλου).

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Μήταρης (Αν. Αττικής)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here