Η Αγγελική Γεωργιάδου της ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗΣ.. έπαιξε σε όλους τους αγώνες της Εθνικής!!!

Στο Παναιτωλικό Στάδιο του Αγρινίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των αγώνων,στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA για κορίτσια κάτω των 16 ετών, στο οποίο η Εθνική Κορασίδων νίκησε την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας με σκορ 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στη διάρκεια του 80λεπτου με γκολ της Βόιλα στο 30’με απευθείας εκτέλεση φάουλ και της Σολόνοβιτς (68’), ενώ η ελληνική ομάδα είχε και δοκάρι στο 61’ έπειτα από σουτ της Πρίφτη.

Στη διαδικασία των πέναλτι για την Εθνική Ελλάδας σκόραραν οι Παχάκη, Γεωργιάδου, Ακριβάκη, Βόιλα, ενώ η Βλασιάδου απέκρουσε το πρώτο πέναλτι της ρωσικής ομάδας. 

Ελλάδα: Βλασιάδου, Γρηγοριάδη (48’ Γεωργιάδου), Ακριβάκη, Παχάκη, Ευθυμίου, Μάρκου (55’ Ράκου), Βόιλα, Πρίφτη (72’ Σκοτεινιώτη), Μπούκα (41’ Τσαραντάνη), Βασιλακάκου, Αναστασιάδου (37’ Βορριά).
Ρωσία: Αγκάπκινα (41’ Ζουκόβα), Κουλάκοβα, Φετίσοβα, Βορόνκο, Λαζάρεβα, Γκόβορ, Σολόνοβιτς, Τρενκίνα, Βορίνινα, Ελισέεβα, Πλέσκοβα (74’ Αμπασίλοβα).

Να σημειώσουμε ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Πριόνας χρησιμοποίησε την Αγγελική Γεωργιάδου  της ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗΣ σε όλους τους αγώνες του τουρνουά με Γαλλία, Σλοβακία και Ρωσία. Μάλιστα  στον αγώνα με την Ρωσία είχε και εύστοχη εκτέλεση, όταν πήγε η εθνική ομάδα στην διαδικασία των πέναλτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here