Σύνδεσμος Διαιτητών Ν.Σερρών… εκλογές στις 5 Μαρτίου 2018 !!!

Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Σ.Δ.Π. Σερρών

Το διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΠ Σερρών με τη υπ’αριθμ. 34/12-2-18 απόφαση του, καλεί τα μέλη του όπως ορίζουν τα άρθρα 28-29 παράγραφος 1 και 2 του καταστατικού, σε τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 5 ΜΑΡΤΙΟΥ, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στα γραφεία του Συνδέσμου (Θεσσαλονίκης & Καβάφη γωνία 3-4) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ (2) ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΕΝΝΕΑΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ. ΚΑΙ (3) ΤΡΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ (2) ΔΥΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ.Σ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ – ΜΕΙΩΣΗ – ΑΡΣΗ) – ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι εκλογές διεξάγονται με ψηφοδέλτιο και κάθε υποψήφιος για την εκλογή του στο Δ.Σ. απαιτείται να συγκεντρώσει τουλάχιστον το 1/3 των έγκυρων ψηφοδελτίων. Σε περίπτωση και για όσους υποψηφίους δεν συγκεντρώσουν το ποσοστό αυτό των ψήφων, θα διεξαχθούν επαναληπτικές ψηφοφορίες κάθε δεύτερη εργάσιμη ημέρα από την προηγούμενη ψηφοφορία, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των τακτικών μελών του Δ.Σ. (άρθρο 33 παρ.2). Στην τακτική συνέλευση έχουν δικαίωμα ψήφου συμμετοχής όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη και μετά την πάροδο ενός (1) έτους από την εγγραφή τους. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στο Δ.Σ. τουλάχιστον δύο (2) ημέρες εργάσιμες πριν από τη σύγκληση της Γ.Σ. στην οποία θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες.

 

Με εντολή του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here