Πανσερραϊκός(U19) – Α.Ο. Τρίκαλα(U19)… τα λιονταράκια πλησιάζουν κορυφή !!!

Σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League ο Πανσερραϊκός(U19) επικράτησε του Α.Ο. Τρικάλων(U19) με σκορ 2-1 φτάνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Με το καλημέρα στο 3’ ο Βουδουρίδης άνοιξε το σκορ για τον Πανσερραϊκό  ενώ τα Τρίκαλα κατάφεραν να αιφνιδιάσουν στο 20’ με εξαιρετικό πλασέ του Αλεξανδρή ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Σε όλο τον αγώνα τα λιονταράκια  ήταν πιο επικίνδυνα, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές ευκαιρίες τους.
Το γκολ της νίκης του Πανσερραϊκό πέτυχε ο  Τραπεζανλίδης  στο 86’
Τελικό αποτέλεσμα Πανσερραϊκός – Α.Ο. Τρικάλα 2-1  
Τα Τρίκαλα(U19) ήταν μια σκληροτράχηλη ομάδα, που στάθηκε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε το αήττητο στο πρωτάθλημα, από τον Πανσερραϊκό(U19).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (U19)  (Τ. Σαββίδης)
Μυσιρλής Ε., Βουγιουνδρούκας Α. (85’ Βάσσος Ι.),Μπουτάκογλου Π.,Σαμαράς Ν. (46’Τσαταλπασίδης Ε.), Μακούσης Θ.,Γιαξής Κ.,Παπαδόπουλος Ν., Καπτέλι Ρ. (82’Τραπεζανλίδης Ι.),Γουάλεϊ Μ. (87’ Θεοδωρίδης Κ.), Βουδουρίδης Ε. (65’Κρίτσκας Χ.), Πέτρου Σ.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (U19)  (Κ. Καρακούσης)
Βουτσελάς Ν.,Μανώλης Π.,Κατσαντώνης Χ.,Μπαρτζιώκας Κ. (70’ Νικλιτσιώτης Α.),Αλεξανδρής Α.,Μανάφας Κ.,Νικολαρέας Ν.,Αλεξίου Δ.,Τσιμπούκας Σ.,Παϊλας Ι. (58’ Κοντογεωργός Σ.),,Γερεντές Γ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Στόλης Διονύσιος με βοηθούς την Παυλίδου Ανατολή και τον Φργκαλά Ραφαήλ από την Ε.Π.Σ. Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here