Πανσερραϊκός….. «χτίζει» μια νέα και δυνατή ομάδα!!!

Καθώς πλησιάζει η λήξη της χειμερινής ποδοσφαιρικής μεταγραφικής περιόδου ο Πανσερραϊκός προσπαθεί να εκτιμήσει την κατάσταση, της ομάδας αναφορικά με το διαθέσιμο ρόστερ. Είναι φανερό ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη 10  μεταγραφές καθώς η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση.
Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός άνοιξε την  πόρτα της εξόδου σε αρκετούς παίκτες της ομάδας και με επίσημη ανακοίνωση Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΠΑΕ Θωμάς Κυπαρίσσης ενημέρωσε τους Άρη Τζιτζικαλακη, Μπάμπη Ζυγκεριδη, Κώστα Τσαμούρη, Γιώργο Γκέκα και Βασίλη Αμαραντίδη ότι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο προορισμό τους.
Καθώς αποχωρούν ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αυτός ο αριθμός να αυξηθεί περισσότερο «ακούγεται» ότι η ομάδα είναι δυσαρεστημένη με το αγωνιστικό προφίλ του Γιάννη Βοσκόπουλου και περιμένουν από τον παίχτη πα προσπαθήσει πολύ περισσότερο για  να βοηθήσει την ομάδα του Πανσερραϊκού.  

 η επίσημη ανακοίνωση:

Ο υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού της ΠΑΕ Θωμάς Κυπαρίσσης ενημέρωσε τους Άρη Τζιτζικαλακη, Μπάμπη Ζυγκεριδη, Κώστα Τσαμούρη, Γιώργο Γκέκα και Βασίλη Αμαραντίδη ότι δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο προορισμό τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here