Σ.Δ.Π. Σερρών… Ανακοίνωση συμπαράστασης για τον διαιτητή Κεφαλά Δημήτριο.

Ανακοίνωση συμπαράστασης Σ.Δ.Π. Σερρών για τον διαιτητή Κεφαλά Δημήτριο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς το μέλος του και νεαρό συνάδελφο διαιτητή Κεφαλά Δημήτριο, για τα όσα δυσάρεστα και τραγικά γεγονότα τα οποία συνέβησαν εις βάρος του, στον πρώτο Ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών μεταξύ των ομάδων Εθνικός Σιδηροκάστρου – Α.Μ.Γ.Σ. Πανσουλιακός, στις 17/1/2018, συνέπεια των οποίων ήταν να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα, να επέλθει τραυματισμός του και να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Ταυτοχρόνως, εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας καθώς τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες αμαυρώνουν και δυσφημούν το κύρος και την αξιοπρέπεια των Σερραίων διαιτητών, μας φέρνουν πίσω στα μαύρα χρόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι σίγουρο ότι καταδικάζονται απερίφραστα από το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την επιθυμία μας για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και δικαιότερη απονομή δικαιοσύνης για τα όσα τραγικά και απαράδεκτα συνέβησαν εις βάρος του διαιτητή μας, από όλες τις αρμόδιες αρχές που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Σερρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here