ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα…

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ   1-1

Πανσερραϊκός και Τρίκαλα έμειναν στο 1-1 με γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα στο 45ο λεπτό και πέναλτι του Τόμιτς στο 62ο λεπτό. Βελτιωμένη εμφάνιση των κόκκινων, αλλά αγνοούν τη νίκη σε ένα ακόμα ματς, στους 12 βαθμούς.

Στο 7ο λεπτό ο Κακκο έκανε ένα σουτ την μπάλα μπλόκαρε ο Αποστολίδης. Δύο λεπτά αργότερα ο Τόμιτς σούταρε και η μπάλα κόντραρε σε παίκτη Πανσερραικού και ο Ρίστιτς με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ. Στο 25ο λεπτό σουτ του Τσιμίκα η μπάλα στην αγκαλιά του Αποστολίδη. Στο 27ο λεπτό διαγώνιο σουτ του Γιαννιτσανη η μπαλα κόρνερ. Στο 38ο λεπτό χαμένη ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Γιαννιτσάνη να σουτάρει άουτ. Στο 45ο λεπτό, ο Κρητικός έβγαλε την σέντρα ο Αποστολίδης έχασε την μπάλα και ο Δημήτρης Γκούρτσας με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. 5 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο για τον Σερραίο επιθετικό. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 48ο λεπτό με τον Ρούτση να σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Αποστολίδης να διώχνει την μπάλα. Και σε μια ανύποπτη φάση ο Γροντής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσαμούρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόμιτς και έκανε εύστοχα το 1-1 για τα Τρίκαλα. Στο 75ο λεπτό ο Κρητικός προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Δύο λεπτά αργότερα, χαμένη ευκαιρία από το δυνατό σουτ του Δούμτσιου μέσα από  την περιοχή μπλόκαρε την μπάλα. Στο 91ο λεπτό ο Μιλοσάβλιεφ έκανε το σουτ ο Ρίστιτς μπλόκαρε σωτηρία. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Π.Αμανατίδης) Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης, Αναστασόπουλος, Κάκκο (68′ Δούμτσιος) Στέβιτς (23′ Ρούτσης), Κρητικός, Γκούρτσας (62′ Πόζογλου).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: (Σ.Αντωνίου) Αποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Χιντζίδης, Πάνος, Ανδρεόπουλος (46′ Ζγκούρι), Τζοκιτς (80′ Μάκος), Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ (61′ Γροντής), Γιαννιτσάνης.

ΔιαιτητήςΓεώργιος Γιαννουλάκης (Χανίων) με Βοηθούς τον Χρήστο Τζιαμπάση (Κοζάνης) και Παναγιώτη Κουβαλάκη (Δράμας). 4ος ο Δημήτρης Καρατέρπος (Κοζάνης)

FOOTBALL LEAGUE   12η Αγωνιστική

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ                       1-1
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ         0-4
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ   2-0
ΟΦΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ                       3-1
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ        2-2
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ                          1-0
ΒΕΡΟΙΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ                              0-2
ΑΡΗΣ – Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ                        0-0
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ             (α.α. 0-3)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here