Οι Σερραίοι… Διαιτητές ποδοσφαίρου έκοψαν την βασιλόπιτα τους !!!

Στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών,πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας,παρουσία των εν ενεργεία μελών και μη εν ενεργεία διαιτητών,που έγραψαν την δική τους ιστορία με τη φανέλα του Συνδέσμου.

Το «ενέργο» Δ.Σ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρυσάφη Γκυρίνη ,τον αντιπρόεδρο Αλέξανδρο Καδέμογλου και τα υπόλοιπα μέλη του οκτακταμελούς, μερίμνησαν για την άψογη εκδήλωση στην οποία παρέστησαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής , ο Αντιπρόεδρος, Κώστας Νταούδης,  το μέλος ο Αναστάσιος Χιντερίδης,ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Σερρών Στέλιος Μετσιμενίδης, ο πρόεδρος των Σερραίων προπονητών Χρήστος Φούρναρης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού και Προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου  Παύλος Δημητρίου και ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Αθανάσιος Δημητρίου Μασλαρινός.

Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ο Νικόλαος Τρανούδης,στον οποίο έπεσε το φλουρί και αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό προσφορά του Συνδέσμου Διαιτητών Ν. Σερρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here