Περικλής Αμανατίδης…. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό !!!

 

                                      Αιγινιακός –  Πανσερραϊκός 1-0

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Περικλής Αμανατίδης τόνισε ότι:

 «Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από νωρίς και αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε και να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό.  Δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, παρότι πιέσαμε. Αναγκαστήκαμε να ανεβούμε πολύ ψηλά, ρισκάραμε, αφήσαμε χώρο στον Αιγινιακό και θα μπορούσαμε να δεχθούμε και εμείς το δεύτερο γκολ. Χρησιμοποιήσαμε νέα παιδιά, είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα και η ομάδα θα ανέβει και αγωνιστικά και βαθμολογικά».

Νέα κακή εμφάνιση και νέα ήττα για Πανσερραϊκό με 1-0 από τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Οι κόκκινοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα και δεν πήραν τίποτα από τον αγώνα. Και όλα αυτά παρά το ντεμπούτο για 5 παίκτες στον Πανσερραϊκό που ήρθαν την χειμερινή περίοδο, Πολίτης, Αναστασόπουλος, Ορφανίδης, Κάκκο και Κρητικός.

Μόλις στο 5ο λεπτό, η πρώτη φάση ανήκε στον Πανσερραϊκό με τον Ορφανίδη να σουτάρει άουτ. Στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Θωμά Παπαδόπουλο. Ο Σοφιανής έβγαλε την σέντρα, ο Παπαδόπουλος σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά, σουτ του Τσολακίδη άουτ. Και στο 28ο λεπτό ο Γιώργος Σοφιανής έκανε το 1-0 για τον Αιγινιακό. Ήταν η σέντρα του Γκατζολάρι, ο Σοφιανής πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Στο 33ο λεπτό ο σκόρερ του αγώνα είχε νέο σουτ, όμως ο Πολίτης μπλόκαρε.

Στην επανάληψη, στο 46ο λεπτό ο Γιαζιτζόγλου έκανε την σέντρα ο Τσολακίδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ. Περνάνε τα λεπτά χωρίς φάση, δεν μπορεί να πιέσει ο Πανσερραϊκός. Στο 72ο λεπτό σουτ από τον Ορφανίδη η μπάλα άουτ. Στο 84ο λεπτό, ο Τσολακίδης ζήτησε πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια στο ματς. Στο 87ο λεπτό σουτ του Κρητικού  μπλόκαρε ο 41χρονος Τόλιος. Δύο λεπτά αργότερα ο Αιγινιακός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Δώματα.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Πανσερραϊκό να γνωρίζει την ήττα με 1-0 και την ομάδα να βρίσκεται σε παρα πολύ δύσκολη θέση με 11 βαθμούς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: (Κώστας Νικολαϊδης) Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι (85′ Δωματάς), Πολύζος, Αντωνιάδης (78′ Ζούρκος), Τσολακίδης, Παπαδόπουλος (69′ Ανδρικόπουλος), Σοφιανής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Π.Αμανατίδης) Πολίτης, Παπουτσογιαννόπουλος (55′ Στέβιτς), Ορφανίδης,  Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος, Ρούτσης, Κάκκο (65′ Κρητικός), Ιωαννίδης, Πόζογλου (25′ Δούμτσιος), Γκούρτσας.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Ε.Π.Σ.Έβρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here