Απόστολος Τζουμαλάκης… ως 4ος στην Football League,Δόξα Δράμας – Παναιγιάλειος

 

4ος ο Απόστολος Τζουμαλάκης στο Δόξα Δράμας – Παναιγιάλειος (7-1-2018)

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ο Σερραίος διαιτητής Απόστολος Τζουμαλάκης ορίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά ως 4ος και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα Δόξα Δράμας – Παναιγιάλειος, την Κυριακή 7/1 και ώρα 15:00 στο γήπεδο “Δόξα Δράμας”.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρέσκας από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας, με βοηθούς τους Κελεσίδη από την ίδια Ε.Π.Σ. και την Μπαλιάκα από την Ε.Π.Σ. Λέσβου. Παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Γαβριηλίδης από την Ε.Π.Σ. Θράκης.

 

Διονύσιος Στόλης,Χρήστος Κρυωνάς & Αχιλλέας Αναστασιάδης στο Μακεδονικός – Πιερικός (7-1-2018)

Για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας, ένα Σερραϊκό τρίο ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Μακεδονικός – Πιερικός, την Κυριακή 7/1 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού. Η τριάδα αποτελείται από τους Διονύσιο Στόλη (διαιτητή), Κρυωνά Χρήστο (α’ βοηθός) και Αναστασιάδη Αχιλλέα (β’ βοηθός) ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο προσφάτως αποσυρθείς από την ενεργό δράση κ. Σελεμίδης Χαράλαμπος από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Για την ίδια κατηγορία δύο Σερραίοι παρατηρητές διαιτησίας ορίστηκαν να βρεθούν στα γήπεδα της Χρυσούπολης και του Αγροτικού Αστέρα αντίστοιχα για να αξιολογήσουν τις τριάδες των αγώνων. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ιωαννίδης Χρήστος θα βρεθεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης για το Καβαλιώτικο ντέρμπι Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Αρφανού (7/1, 15:00), ενώ ο κ. Φωτιάδης Γεώργιος θα βρεθεί στο γήπεδο Δ. Κοντικάκης του Αγροτικού Αστέρα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Αγροτικού Αστέρα και Ηρακλή (7/1, 15:00).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here