«Έφυγε» ο σπουδαίος Ευγένιος Γκέραρντ!

 

Θρήνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς σήμερα πέθανε ο σπουδαίος Ευγένιος Γκέραρντ σε ηλικία 77 ετών.

O Ευγένιος Γκέραρντ είναι ο μακροβιότερος προπονητής σε ομάδα της Ελλάδας, ήρθε στη χώρα μας το 1985 που ταύτισε το όνομά του με την ομάδα  του ΟΦΗ.

Γεννήθηκε στο  Μπρούνσουμ  της   Ολλανδίας  στις  7  Μαϊου  1940.  Ήταν παντρεμένος και είχε 2 παιδιά, τα οποία μένουν στην  Κρήτη και είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Απεβίωσε στις 2 Ιανουαρίου 2018 σε ηλικία 77 ετών στο χωριό Ελιά της Κρήτης.

Ο θάνατος του Ευγένιου Γκέραρντ προκάλεσε απέραντη θλίψη σε πρόσωπα και ομάδες και τα social media γέμισαν από συλληπτήρια μηνύματα.

Απεβίωσε και ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς

Προπονητής του Ηρακλή, Ντούσαν Μιτόσεβιτς απεβίωσε την πρωτοχρονιά σε ηλικία 68 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο

ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς γεννήθηκε στο Ζίτιστε στις 17 Δεκεμβρίου του 1949  της πρώην ενιαίας Γιουγκοσλαβίας.

Ασχολήθηκε με την προπονητική,εργάστηκε αρκετά χρόνια στην Κύπρο, το 1994 αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, δούλεψε επίσης σε Πανσερραϊκό το 2004-2006, Αναγέννηση Καρδίτσας (2008-2009) και Πιερικό (2012-2013).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός :

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα ήθελε να εκφράσει σύσσωμη τα βαθιά της συλλυπητήρια για τον χαμό του πρώην προπονητή της Ντούσαν Μιτόσεβιτς σε ηλικία 68 ετών. Καλό κουράγιο στην οικογένεια του και να ξέρουν ότι οι σκέψεις μας είναι δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here