ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ…. μεταγραφικός σχεδιασμός

 

 

Καθώς περνάμε την περίοδο της εορταστικής ανάπαυλας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η διοίκηση του Πανσερραικού συνεχίζει να συζητά τους μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης σε συνεργασία με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Αϊβαζίδη, και τον υπεύθυνο scouting Ηλία Σαββίδη θα ’ρθουν σε σύσκεψη αποφάσεων την Τετάρτη 27-12-2017 για τις ορθότερες μεταγραφές για την χειμερινή μεταγραφική ποδοσφαιρική περίοδο. Συνεδριάζουν οι καινούργιοι παράγοντες, μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας του Πανσερραϊκού.

Επιπλέον, ναυάγησε η μεταγραφή του Λεάντρου Πίντου επειδή το τελεσίγραφο που είχε μέχρι στις 20 Δεκεμβρίου δεν απαντήθηκε ποτέ και έτσι ο Πανσερραϊκος με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι απέσυρε το ενδιαφέρον του. Από την άλλη πλευρά, ανοίγει ο δρόμος για την μεταγραφή του Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ που ήταν να έρθει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό, πήγε όμως ως δανεικός στην Δόξα Δράμας και δίχως καμμία συμμετοχή στους αγώνες ,μάλλον οδεύει προς την αποχώρηση.

Από την άλλη πλευρά ο Περικλής Αμανατίδης θέλει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση και την Παρασκευή 29-12-2017, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι τον  Μ.Α.Καρπερής στο Δημοτικό Γήπεδο της Ηράκλειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here