Απόλλων Παραλιμνίου και Θύελλα Σερρών μονομάχησαν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, με το Παραλίμνιο να επικρατεί με 2-1 και να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Σέρρες 1800 με ελλείψεις στην ενδεκάδα της, δεν κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά αφού έχασε με 3-1 από το Άγκιστρο στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση.
Στα άλλα ματς, το Άνω Μητρούσι συνέτριψε το Ροδολίβος με 6-2 και ο Πανσουλιακός επικράτησε δύσκολα του Λιθοτόπου με 2-1 και διασφάλισαν την θέση στους «4» του Κυπέλλου.
Στην 5η φάση που είναι τα ημιτελικά, οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, εντός και εκτός και η ομάδα που θα κληρωθεί πρώτη θα είναι γηπεδούχος.





















