Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το βράδυ της Τετάρτης 05/02 η ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Στις εγκαταστάσεις της Panserraikos Academy, παρουσία της διοίκησης, ποδοσφαιριστών, των μελών του τεχνικού τιμ και όλου του επιτελείου της ομάδας.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Καζίας έκοψε την πίτα και στον χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την κοινή πορεία στην Super League, όσους είναι από πέρυσι στην ομάδα και όσους ήρθαν φέτος και σημείωσε πως στόχος για τον Πανσερραϊκό είναι η εδραίωση σε αυτή την κατηγορία, κάτι που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ζωή στην ομάδα, στην πόλη και στην βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Τους ζήτησε να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος που έχει και αυτός για την ομάδα και ταυτόχρονα με τις επιτυχίες του Πανσερραϊκού να έχουν και οι ίδιοι επιτυχίες στην καριέρα τους.
Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο βοηθός προπονητή Αλέξανδρος Βεργώνης και ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι που παρέλαβαν ένα συμβολικό δώρο από τον πρόεδρο.
![](https://panserraikosfc.gr/wp-content/uploads/2025/02/IMG_20250206_160916-scaled.jpg)
Πηγή Πανσερραϊκός