Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3: «Ο Πανσερραϊκός με πολλά αμυντικά λάθη» – «αυτό ήταν το 4ο γκολ του Χεφτέ Μπετανκόρ»!!!

Σε ένα ματς με μεγάλες συγκινήσεις ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε 3-2 από τον ΟΦΗ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών «Εμμανουήλ Παπάς». Το ματς κρίθηκε στο 89ο λεπτό, με πέναλτι, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός με τα πολλά αμυντικά του λάθη, «έδωσε», το τρίποντο στους Κρητικούς. Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα δύο τερμάτων με Μπρεσάν στο 8ο λεπτό και Νους 26ο λεπτό. Τα Λιοντάρια απάντησαν με Μπετανκόρ στο 28ο λεπτό και με Φαρές στο 45ο λεπτό, ωστόσο ο Φούντας στο 89ο λεπτό έδωσε τη νίκη στους Κρητικούς με πέναλτι.

Κορυφαίος του αγώνα και με Μεγάλες επεμβάσεις ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Γκουγκεσασβίλι, ενώ από τον ΟΦΗ καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Νους.

Στο 8ο λεπτό σε εκτέλεση κόρνερ, ο Μπρεσάν πήδηξε ψηλότερα από όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 0-1 για τους Κρητικούς.

Στο 26ο λεπτό ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Νους. Ο Σαλσίδο πήρε την μπάλα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και βρήκε τον Νους που με πλασέ έκανε το 0-2.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Πανσερραϊκό στο 28ο λεπτό. Η προσποίηση του Δεληγιαννίδη πάνω στον Νους, που έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπεντανκόρ πέφτοντας πρόφτασε αμυντικούς και τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2, αυτό ήταν το 4ο γκολ του Χεφτέ Μπετανκόρ στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Πανσερραϊκός έφερε το ματς στα ίσα. Μετά από απόκρουση του Χριστογεώργου, ο Φαρές ακολουθούσε την φάση και από τα αριστερά ολομόναχος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-2.

Στο δεύτερο μέρος ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες στην επίθεση, να ψάχνουν το γκολ.

Στο 66ο λεπτό από λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού, ο Σενγκέλια έφυγε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, πάτησε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, με τον Νους να πλασάρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, μετά την απόκρουση του Γκουγκεσασβίλι.

Στο 88ο λεπτό ο διαιτητής δίνει πέναλτι για τον ΟΦΗ. Ο Νους πέφτει στο έδαφος, σηκώθηκε σε μια φάση που του έγινε αρχικά φάουλ, αλλά δεν τα παράτησε, πάτησε στην περιοχή και ανατράπηκε στη συνέχεια από τον Ουαγκέ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φούντας για 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στις καθυστερήσεις του ματς Ο Πανσερραϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάβιντσον να παίρνει κεφαλιά μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, η μπάλα να περνάει πάνω από τον τερματοφύλακα Χριστογεώργο, αλλά ο Αποστολάκης διώχνει την μπάλα με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι , Χαντάκιας (64’ Βαγκέ), Μπέργκστρεμ (81’ Καρασαλιδης), Ντάβιντσον , Δεληγιαννίδης (90′ Xατζηστραβός), Φαρές, Στάικος, Λιάσος (64’ Ζελέν), Τομάς, Τέρζιτς (46’ Ντέλετιτς), Μπετανκόρ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Xριστογεώργος – Μαρινάκης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος (73’ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς, Σενγκέλια (90+1′ Σίλβα), Μπάκιτς (73’ Φούντας), Νους ,Σαλσέδο (87’ Γιουνγκ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPERLEAGUE 2024-2025

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2024-2025

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here