Γιώργος Βαλούντος και Νίκος Μεσέρδης οι νέοι προπονητές στις Μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Σερρών!!!

Η ΕΠΣ Σερρών ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους Σερραίους προπονητές Γιώργο Βαλούντο και Νίκο Μεσέρδη οι οποίοι θα αναλάβουν τις Μικτές ομάδες Κ16 και Κ14 αντίστοιχα, για την νέα σεζόν (2024-25).

Αναλυτικά:

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Σερραίους προπονητές Γιώργο Βαλούντο και Νίκο Μεσέρδη οι οποίοι θα αναλάβουν τις Μικτές ομάδες Κ16 και Κ14 αντίστοιχα, ενόψει της σεζόν 2024-2025.

Ο Γιώργος Βαλούντος είναι γεννημένος 24/08/1980, κάτοχος διπλώματος UEFA B΄, ενώ συμμετέχει ήδη στη σχολή UEFA A΄, έχει εργαστεί ως προπονητής στον Αστέρα Πεπονιάς, την ΚΑΕ Αγίου Πνεύματος, στην Ελπίς Σκουτάρεως, ενώ έχει διατελέσει ως βοηθός προπονητή στην Ελπίδα σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, έχει διατελέσει υπεύθυνος Ακαδημιών στην ίδια ομάδα, ενώ φέτος είναι βοηθός προπονητή στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Νίκος Μεσέρδης είναι γεννημένος στις 14/11/1977, παλαίμαχος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού με πλούσιες παραστάσεις, κάτοχος διπλώματος UEFA B΄και είναι επί σειρά ετών υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής του Ηρακλή Χειμάρρου, όπως και του Μέγα Αλέξανδρου Ν.Ζίχνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here