Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-1: Με τα χίλια ζόρια κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον πολύ καλό Πανσερραϊκό!!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ(λόγω τιμωρίας του Παναθηναϊκού από τη ΔΕΑΒ), γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με τα χίλια ζόρια κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον πολύ καλό Πανσερραϊκό, που μέχρι το 81ο λεπτό κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, ο Σέρβος Φίλιπ Τζούριτσιτς αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» για τον Παναθηναϊκό, καθώς με δύο προσωπικά του γκολ μετά το 80ο λεπτό χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 3-1.

Στο 10ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Τετέ, όταν ο Μλαντένοβιτς έκανε γύρισμα της μπάλας από τα αριστερά, ο Κουτσογούλας δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Βραζιλιάνος από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Πανσερραϊκός είχε άμεσα την απάντηση με τον Μπετανκόρ να αξιοποιεί τη φοβερή σέντρα του Φαρές από τα αριστερά και με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 15ο λεπτό. Ο Ισπανός φορ του Πανσερραϊκού στην φάση του γκολ χτύπησε στη σύγκρουση που είχε με τον Γεντβάι, κεφάλι με κεφάλι.

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο  Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε έξοδο με τα χέρια του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη. Ο Ζαμπαλάς κάλεσε τον Διαιτητή Ευαγγέλου να κάνει ανασκόπηση της φάσης στο βίντεο . Ο Ευαγγέλου αφού είδε τη φάση στο VAR πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και δεν καταλόγισε πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και δημιουργούσε ευκαιρίες,  ωστόσο, ο Τζούριτσιτς ήταν ο παίκτης που μπήκε σαν αλλαγή στο 67ο λεπτό και έδωσε άλλη πνοή στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος μέσα σε επτά λεπτά σκόραρε δύο φορές. Στο 81ο λεπτό ο Τετέ έστρωσε την μπάλα στον Τζούριτσιτς, αυτός έπιασε ένα ωραίο σουτ, ο Στάικος του έβαλε την κόντρα και η μπάλα αφού κτύπησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Γκουγκεσασβίλι κατέληξε στα δίχτυα, ενώ πέτυχε ένα ακόμα γκολ, με καλοζυγισμένο σουτ από μακρινή απόσταση, μετά από λανθασμένο μαρκάρισμα του Κουτσογούλα.

Ο Χουάν Φεράντο έκανε το ντεμπούτο στον πάγκο του Πανσερραϊκού, ενώ Κορυφαίος του Πανσερραϊκού στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Μπέργκστρομ που “έσβησε” στην κυριολεξία τον Ιωαννίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ευαγγέλου με βοηθούς τον Απτόσογλου και Μπαλιάκα. Στο VAR ήταν ο Ζαμπάλας και ο Καραγκιζόπουλος, ενώ 4ος ήταν ο Περράκης

Στο ΟΑΚΑ μαζί στις εξέδρες βρισκόταν ο Γιάννης Αλαφούζος και Γιώργος Βαρδινογιάννης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (67’ Μπάλντοκ), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο Ουναϊ, Τετέ Μπακασέτας (76’ Γερεμέγεφ). Πελίστρι (67’ Τζούριτσιτς) Ιωαννίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές (83’ Πεταυράκης), Περούτσι, Στάικος, Τέρζιτς (65’ Ντέλετιτς),  Τομάς (71’ Χατζηστραβός), Σάλαζαρ (83’ Δεληγιαννίδης), Μπετανκόρ (71’ Γκίγκιτς).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPERLEAGUE 2024-2025

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2024-2025

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here