Kάτοικοι του Δημοτικού γηπέδου Σερρών δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ο Στέφανος Αλειφερόπουλο και ο Μοχάμεντ ΑλΡασντί!!!

Kάτοικοι του Δημοτικού γηπέδου Σερρών θα είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστή της Στέφανο Αλειφερόπουλο και ο Μοχάμεντ ΑλΡασντί, όπου ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε ακόμη δύο μεταγραφές.

Αναλυτικά :

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Στέφανο Αλειφερόπουλο, ο οποίος θα φοράει την φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2027.

 

Ο Πανσερραϊκός αποδεικνύει καθημερινά πως επενδύει πολυπλεύρως στις υποδομές του, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των ποδοσφαιριστών μέσα από την συστηματική τους εκπαίδευση και φυσικά τους επιβραβεύει όταν το αξίζουν.

 

Ο 19χρονος(04/02/2005) αμυντικός χαφ, αγωνίστηκε την περίοδο που ολοκληρώθηκε με την ομάδα Κ19 στο πρωτάθλημα της Super League, ξεχώρισε, κέρδισε μία θέση στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας από την πρώτη ημέρα και με την εικόνα του κέρδισε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

Ο Στέφανος Αλειφερόπουλος πέρασε την μέχρι τώρα κυρίως ποδοσφαιρική του ζωή στον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν στα τμήματα υποδομής από 6 ετών, περνώντας από όλα τα απαραίτητα στάδια και κατακτώντας τίτλους, στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρονικό διάστημα στον Α.Σ Νεάπολης και από το 2023 είναι μέλος της οικογένειας του Πανσερραϊκού.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Saudi Future Falcons” της Σαουδικής Αραβίας, που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τη χώρα, σε ευρωπαϊκές ομάδες, ο Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ ΑλΡασντί, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

 

Ο Μοχάμεντ ΑλΡασντί είναι γεννημένος στις 06/05/2002 στην Σαουδική Αραβία, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ήρθε στην Ευρώπη, αρχικά για την Σλάβια Πράγας, με την οποία αγωνίστηκε στην ομάδα Β΄ και στην συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ Β΄.

 

Μοχάμεντ καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here