Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τα Λιοντάρια!!!

Μετά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-2 και από τον Άρη με 1-0 στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν έπεισε και το αρνητικό αποτέλεσμα έφερε τα Λιοντάρια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό όταν ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός Λομόνακο βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανσερραϊκού, κέρδισε την κόντρα από τον Χαντάκια, έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία του Γκουγκεσασβίλι .

Στο 51ο λεπτό ο Ντίας έκανε εξαιρετική ντρίμπλα στον Λιάσο από τον άξονα και λίγο έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, σούταρε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκουγκεσασβίλι, που τον αιφνιδίασε.

Στο 76ο λεπτό σε μία φάση διαρκείας στα καρέ του Πανσερραϊκού, ο Μπουζούκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Ήταν άτυχος ο Πανσερραϊκός σε δύο φάσεις με πρωταγωνιστή τον Ουρουγουανό επιτελικό χαφ Τομάς, όταν σε μακρινό ευθύβολο σουτ που επιχείρησε η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι και ακολούθως ανάγκασε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Τσάβες, στο 20ο λεπτό, ενώ στην δεύτερη φάση που έγινε στο 29ο λεπτό σε σουτ μέσα από την περιοχή, ο Τσάβες κατάφερε να σταματήσει την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πιο εύστοχοι, με ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς που έκαναν την διαφορά και ήταν συνεχώς γύρω από τα καρέ του Γκουγκεσασβίλι, ενώ οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου μέχρι και το πρώτο 15λεπτο έδειξαν ότι θα κτυπήσουν το ματς και θα φύγουν από το Αγρίνιο με ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο υπέπεσαν σε αρκετά ανασταλτικά λάθη και έλειπε το πάθος από τους περισσότερους.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Γκουγκεσασβίλι, πάλι έδειξε την αξία του όταν στο 57ο λεπτό με τρομερή, διπλή επέμβαση σταμάτησε διαδοχικά τους Μπουζούκη και Σιέλη με εντυπωσιακές αποκρούσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Μλάντεν, Μαυρίας (33’ Μπουζούκης), Τορεχόν, Πέρες, Λιάβας (80’ Μπακάκης), Μπελεβώνης (80’ Νικολάου), Ντίας (71’ Λαχούντ) και Λομόνακο (71’ Μαϊντέβατς)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (85’ Μασκανάκης), Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας (46’ Φαρές), Πεταυράκης, Στάικος (70’ Καπτούμ), Λιάσος (58’ Περούτσι), Σάλαζαρ, Ντέλετιτς, Τομάς και Μπετανκόρ (70’ Γκίγκιτς).

Φώτο:Πανσερραϊκός 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here