Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Αποκλείστηκε ο Απόλλων Παραλιμνίου που ηττήθηκε 4-1 από την ΑΕ Ευόσμου!!!

Στο πρώτο παιχνίδι του θεσμού ανάμεσα στην ΑΕ Ευόσμου με τον Απόλλων Παραλιμνίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31/08, ο Απόλλων Παραλιμνίου ηττήθηκε με 4-1 και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας.
Τα γκολ σημείωσαν από την ΑΕ Ευόσμου, ο Ξανθόπουλος(22’-67’πεν.), ο Προσκυνητόπουλος 59’, ο Νικολίτσας64’, ενώ το μοναδικό γκολ του Απόλλωνα Παραλιμνίου σημείωσε ο Αδαμίδης 83’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασλανίδης (Πιερίας) με βοηθούς τον Κουτσικανίδης (Πιερίας) και την Τσικλητάρη Δήμητρα (Πιερίας).

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Απόλλωνα Παραλιμνίου, το 2019 έφτασε στη φάση των ομίλων και αντιμετώπισε ομάδες Super League. Το 2023 πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία φτάνοντας ως τα ημιτελικά όταν αποκλείστηκε από τη Λαμία, ενώ πέρυσι προχώρησε τέσσερις γύρους στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της ΑΕ Ευόσμου συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, φέρνει και φέτος νέες ομάδες και νέα πρόσωπα στο προσκήνιο. Το πρόγραμμα της 1ης φάσης θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:00, με της 18 ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ως κυπελλούχοι και φιναλίστ των ΕΠΣ(Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων).

Βύρωνας Καβάλας – Άρης Αβάτου
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εορδαϊκός Πτολεμαϊδας
Ερμής Καναλίου – Αναγέννηση Άρτας
Ατρόμητος Παλαμά – Ακαδ. Ποδοσφαίρου Πλαταμώνα
Ζάκυνθος 1961 – Παμβουπρασιακός Βάρδας(16:00)  
Εράνη Φιλιατρών – Πανλακωνικός Σπάρτης
ΑΕ Αγ. Δημητρίου Αγρινίου – ΑΟ Νέας Αρτάκης
Εθνικός – ΑΟ Αγίου Νικολάου
ΑΕΡ Αφάντου – Σαρωνικός Αναβύσσου

ΑΕ Ευόσμου – Απόλλων Παραλιμνίου 4-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here