Πανσερραϊκός – Άρης 0-1: Απογόητευσε έχει πολύ δρόμο δρόμο μπροστά του!!!

Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτή την έδρα του, ήταν απογοητευτικός κόντρα στον Άρη και ηττήθηκε με 1-0, δείχνοντας πως έχει πολύ δρόμο μέχρι να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Πανσερραϊκός μετρά δύο συνεχόμενες ήττες και έχει μηδέν βαθμούς, ενώ ο Άρης που πέτυχε την πρώτη φετινή του νίκη έφτασε τους τέσσερις βαθμούς για την δεύτερη αγωνιστική στη Stoiximan Super League.

Στο 35ο λεπτό ο Χοσέ Σιφουέντες από το Εκουαδόρ με ωραίο δυνατό σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γεωργιανό τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Γκουγκεσασβίλι.

Στο πρώτο μέρος οι “κίτρινοι” ήταν καλύτεροι, ενώ οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως μετά το γκολ που δέχτηκαν αλλά δεν δημιούργησαν κινδύνους στην εστία του Κουέστα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Πανσερραϊκός ανέβασε στροφές, αλλά ο Άρης με συμπαγή κέντρο δεν έδωσε χώρο στους παίκτες του Πανσερραϊκού και στο 70ο λεπτό ο Μιχάλης Γρηγορίου αντικατέστησε τους δύο κεντρικούς του χαφ έβγαλε Στάικο και Λιάσο και πέρασε, Περούτσι και Καπτούμ.

Στο 78ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης έδειξε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει κανονικά στον αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Θανάση Κουστογούλα.

Τρομερό παιχνίδι έκανε ο Γεωργιανός τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού Γκουγκεσασβίλι, που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης, ενώ από τον Άρη καλύτερος ο 25χρονος μέσος Χοσέ Σιφουέντες, που ήταν πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους Θεσσαλονίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τον Παντελή Σπυρόπουλο (Ανατολικής Αττικής) και τον  Ισίδωρο Αρμακόλα (Κυκλάδων).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Πασχάλης Στάικος (22’), Μίλος Ντέλετιτς (51’), Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (72’), Έμιλ Μπέργκστρεμ (80′) – Μανού Γκαρθία (18’), Γιάκουμπ Μπράμπετς (42’), Μάρτιν Φρίντεκ (64’),  Πιόνε Σίστο (72’), Ούγκο Μάγιο (92’), Μονσού (96′).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι – Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Δεληγιαννίδης (86’ Κουτσογούλας), Πεταυράκης (77’ Φαρές) – Στάικος (70’ Καπτούμ), Λιάσος (70’ Περούτσι), Σαλαζάρ, Ντέλετιτς (77’ Γκίγκιτς) – Τόμας, Μπετανκόρ.

AΡΗΣ: (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ – Μανού Γκαρθία (74’ Νταρίντα), Σιφουέντες, Μόντσου – Ντιαντί, Μορόν (89’ Ζαμόρα), Σίστο (74’ Σαβέριο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here