ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 3-2: Άτυχος ο Πανσερραϊκός στην Τούμπα – Κορυφαίος ο Σαλασάρ!!! 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Super League 1, ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε με ανατροπή 3-2 μέσα στην Τούμπα από έναν μέτριο ΠΑΟΚ, με τον Κολομβιανό Χουάν Καμίλο Σαλασάρ να είναι ο παίκτης που ξεχώρισε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Πανσερραϊκού. 

Τρία πέναλτι τρία δοκάρια και πέντε γκολ ήταν ο απολογισμός της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανσερραϊκό που βρήκε νικητή τον «Δικέφαλο του Βορρά». 

Μετά την πρώτη τελική για του ΠΑΟΚ στο 5ο λεπτό με τον Κωνσταντέλια, ήρθε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τα Λιοντάρια με τον τραυματισμό του Ζήση Χατζηστραβού. Όσο πονούσε και ήταν στο χορτάρι ο Χατζηστραβός, είχε σηκωθεί για προθέρμανση ο Ντέλετιτς και τελικά την θέση του πήρε ο Μασκανάκης. Ο  Μασκανάκης ξανακάθισε στον πάγκο, όταν στο 80ο λεπτό την θέση του την έδωσε στον Petar Gigic.  

Στο 31ο λεπτό τα Λιοντάρια ανοίγουν το σκορ μέσα στην Τούμπα όταν ο Σαλασάρ κερδίζει το πέναλτι από τον Βιεϊρίνια. Ο Κολομβιανός του Πανσερραϊκού πέρασε τον Πορτογάλο, ο οποίος τον γκρέμισε μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεντανκόρ που νίκησε τον Τσιφτσή και έστειλε με δύναμη την μπάλα στα δεξιά γωνία, για το 0-1. 

Η ισοφάριση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 35ο λεπτό με το αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε ο Φωτιάς μετά από απόφαση VAR, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς ο Κεντζιόρα βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Πεταυράκη. Πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Πεταυράκη που κράτησε τον Κεντζιόρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ που νίκησε τον Γκουγκεσασβίλι για το 1-1.  

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή του Γκουγκεσασβίλι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς και ο Οζντόεφ με το αριστερό έκανε το 2-1. 

Στο 49ο λεπτό Πανσερραϊκός ισοφαρίζει με ατομική προσπάθεια κι εκτέλεση του Σαλασάρ από κάθετη πάσα του Τομάς. Ο Κολομβιανός πήρε την μπάλα στα αριστερά μπήκε στην περιοχή και με τρομερό πλασέ έκανε το 2-2. 

Στο 60ο λεπτό με νέο πέναλτι του Σβαμπ που καταλογίστηκε (με παρέμβαση του VAR) για πάτημα του Λιάσου στον Τσάλοφ, ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Παρόλα αυτά, τα Λιοντάρια πάλεψαν το ματς μέχρι το φινάλε που απείλησαν με σουτ του Τομάς από μακριά που δεν βρήκε στόχο. 

Ο Τομάς στέκεται στους πιο άτυχους παίκτες του Πανσερραϊκού αφού έχασε τετ-α-τετ με τον Τσιφτσή, είχε Δοκάρι σε τελική προσπάθεια που έκανε με το κεφάλι, αλλά είχε στο ενεργητικό του και 6 τελικές – οι περισσότερες από πλευράς παίκτη του Πανσερραϊκού. 

 Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν Οζντόεφ (45’) – Mπετανκόρ (13’), Πεταυράκης (34’), Λιάσος (60′). 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλειος Φωτιάς με βοηθούς τον Ανδρέα Φωτόπουλο και Βασίλειο Νικολακάκη, ενώ 4ος ήταν ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης.  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής – Βιεϊρίνια (46’ Σάστρε), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σοάρες – Σβαμπ (89′ Θυμιάνης), Οζντόεφ (71’ Καμαρά) – Ζίβκοβιτς, Μουργκ (76’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας – Τσάλοφ (71’ Τισνουντάλ). 

 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Mιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι – Δεληγιαννίδης, Χαντάκιας (61’ Καρασαλίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, – Στάικος (80’ Περούτσι), Λιάσος (80’ Καπτούμ) – Σάλασαρ, Χατζηστραβός (λ.τρ. 14’ Μασκανάκης 80’ Γκίγκιτς), Τομάς – Μπετανκόρ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here